• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 speelt gelijk tegen Heer E1: 1-1
RKVVM/Sibbe E2  speelt gelijk tegen Heer E1: 1-1

RKVVM/Sibbe E2 speelt gelijk tegen Heer E1: 1-1

2 april 2016– Met veel voetbalminuten in de benen van de afgelopen week, spelen tegen de koploper en vervolgens het GEMT 2016 toernooi winnen moesten de jongens tegen Heer E1 aantreden. We wisten eigenlijk niet goed hoe sterk deze tegenstander was. Immers zij hadden slechts een wedstrijd verloren en de rest allemaal met minimale cijfers gewonnen. Al snel in de wedstrijd bleek het een gelijke strijd te worden. In de eerste 5 minuten werd er niet gescoord en pas na 8 minuten werd de score van afstand geopend door een knap schot van de grote aanvoerder van heer die vanaf 20 meter met een hoog bekeken schot de 0-1 scoorde. Er viel hier niemand iets te verwijten. Het was gewoon een mooie goal. Aanvallend ging het goed, maar er zat een goed slotje op de deur bij Heer. We hadden pech in de afronding en soms werden kansen verprutst omdat we de ballen niet goed aannamen of schoten op goal die even hard waren als een terugspeelbal op de keeper. Conclusie van de jongens met rust was dan ook dat we ‘eigenlijk’ beter waren dan heer, maar ja, dan moest je dat ook laten zien. Meteen na rust gaan de jongens druk zetten en uiteindelijk krijgt Heer de bal voor de goal niet goed weggewerkt, belandt in de voeten van Dylan Stassen en die haalt uit en zorgt voor de gelijkmaker. In het restant van de tweede helft kwam Heer er weinig meer gevaarlijk voor onze goal, terwijl wij vochten voor de winnende goal, maar steeds weer die sterke verdediging van Heer die elke kans ongedaan maakte. Er kwamen nog enkele kansen voor Diego, Joep Thewissen en Diego Deckers, maar zij wisten het doen niet te vinden. Ons eerste gelijk spel waarmee we toch heel erg blij zijn. Aanvoerder van de week werd Diego Deckers die samen met Daniel van Laar en Milan Onnou het middenveld beheersten. Zowel verdedigend als aanvallend bergen werk verzet voor het team en dit werd dan ook beloond met de aanvoerdersband.