RKVVM/Sibbe E1 wint van RKASV E1

RKVVM/Sibbe E1 wint van RKASV E1

Op ons vertrouwde kunstgrasveld, speelden we tegen RKASV E1. We begonnen meteen goed en lieten zien dat we er zin in hadden. Al snel was het een voorzet van Bas en Mike die de bal er in kopte 1-0. Daarna een mooie combinatie die door Milan net over werd geschoten. Gijs die Mike inspeelde en Joris vrij zag staan 2-0. Daarna verslapte het even en lag de bal er in 2-1. Uit een voorzet van Milan kopte Given op de paal. Een schot van Bas belandde via de keeper op de paal en de terugkomende bal werd door Gijs er in geschoten 3-1. Rust. Aangegeven dat ze de tegenstander snel onder druk moesten blijven zetten en meer via de zijkanten spelen.

Na een mooie combinatie van Bas en Mike ging de bal er net niet in.
Een schot van Joris zorgde voor de 4-1. Daarna was het Bas die met een mooi schot de 5-1 maakte. We speelde zoals gevraagd veel via de zijkanten en Mike die een voorzet gaf, werd er door Joris met een acrobatische actie ingetikt 6-1. Daarna was het weer Bas die de 7-1 maakte. We overliepen onze tegenstander in deze fase en kregen veel kansen, via de linkerkant strooide Milan met voorzetten, wat helaas geen goal opleverde. Mike maakte de 8-1 en Given met wat hulp van een tegenstander de 9-1. Het slot was voor RKASV die de bal bij Guy in z’n gezicht schoot, daardoor kwam hij met z’n hoofd tegen de paal. De afvallende bal werd er in geschoten en werd de eindstand 9-2. Daarbij moet nog gezegd worden dat Camiel ons achterin meerdere malen overeind hield door verdedigend goed in te grijpen. Al met al een hele mooie overwinning van onze boys.

Speler van de week is Gijs, altijd op het juiste moment ingrijpen, goed mee inschuiven en zichzelf belonen met een doelpunt!

Nu even genieten van de meivakantie en dan nog 2 wedstrijden te gaan!
De 4e plek is nog steeds goed haalbaar, waardoor ondergetekende weer de “nacht van Gulpen” zal moeten lopen…