RKVVM/Sibbe E1 wint bij Voerendaal E1

RKVVM/Sibbe E1 wint bij Voerendaal E1

Vandaag speelden we uit bij Voerendaal E1, die de laatste 2 wedstrijden hadden gewonnen met 11-1. Dus we waren gewaarschuwd! Vanaf de eerste minuut was het genieten. We zetten vroeg druk en dat lukte heel goed en hadden daardoor vaak de bal. Zodra we in balbezit waren vonden we elkaar steeds heel makkelijk. Al snel was het raak doordat Guy de bal uittrapte en Mike zijn duel won en alleen op de keeper afging en 0-1.
We hadden volledig grip op de wedstrijd en drukte goed door, na 2 schoten van Mike belande de bal via de keeper voor de voeten van Bas 0-2. Luca die een mooie steekpass gaf aan Bas en helaas net geen goal.
Daarna een pass van Mike op Bas die meteen terug speelde en Mike die de bal er in gleed 0-3. Door een kleine slordigheid achterin kreeg Voerendaal zijn eerste grote kans vlak voor rust en het was 1-3. Rust.
In de rust aangegeven dat we fantastisch speelde, maar nu niet te makkelijk moesten denken.

De tweede helft begonnen we weer goed en dat leverde al snel weer een goal op door wederom een pass van Guy op Mike en het was 5-1. Mike die vandaag aanvoerder was, liet zien hoe je het voortouw neemt en maakte ook de 6-1. Hierna had Bas 2x een goede kans, maar hun goede keeper bracht redding. Na een mooie aanval via Given was het weer Mike die de
6-1 maakte. Voerendaal zette daarna ons wat meer onder druk en maakte uit een corner de 6-2. We waren nog niet klaar want Mike schoot tegen de keeper en de terugkomende bal werd er door Bas ingetikt 7-2. In de laatste fase werd Voerendaal wat sterker en kreeg een paar kansen, ze maakte dan ook met 2 mooie goals de 7-3 en 7-4. Maar verder lieten we het niet komen en wonnen deze goede wedstrijd, we hebben van jullie genoten!

Speler van de week had Guy kunnen zijn met goede uittrappen en altijd een zekerheid in de goal, Camiel, Gijs of Given achterin altijd in balans en weinig kansen weggeven, Luca die sterk was in de duels en vaak de goede oplossing vond, Bas die aan de bal altijd voor gevaar zorgde en 2 goals, natuurlijk Mike die met 5 goals en zijn gedrevenheid een goed voorbeeld was voor zijn team, maar de keuze viel op Joris die op 5 posities heeft gespeeld en geen duel verloren had.
Daarnaast altijd in beweging en super snel ingrijpen waar nodig!

Volgende week thuis tegen Eijsden weer tegen een bekende concurrent, veel succes!