RKVVM/Sibbe E1 wint bij SCG

RKVVM/Sibbe E1 wint bij SCG

Vanochtend om 11uur was de aftrap in Gronsveld, dus de spelers konden goed uitslapen. Dit was niet terug te zien in het spel. We deden niet wat we moesten doen en waar we op getraind hadden, was op een enkele keer na niets van te zien. Het was weer ouderwets alles voorzeggen vanaf de kant… Het spel speelde zich wel op de helft van SCG af, maar echte kansen kregen we niet. Tot overmaat van ramp was hun eerste uitval meteen raak en stonden er bij te kijken hoe de bal van 1 meter er in geschoten werd 1-0. Hierna werd het iets beter en Given zag bij een aanval zijn schot net naast de keeper er in gaan 1-1. Dan was het tijd voor het hoogtepunt van de dag! Milan veroverde de bal en speelde Bas in, die opendraaide en met een steekpass Given op rechts wegstuurde. Die zag Mike naar de eerste paal rennen en met een loepzuivere voorzet kwam de bal voor het hoofd van Mike. De kleinste man van het veld sprong op en knikte de bal met een boog over de keeper in het doel 1-2 wat ook de ruststand was.

In de rust geprobeerd de spelers aan elkaar te laten vertellen wat er beter moest. Ook dat was nog te lastig, waardoor we als leiders hun het toch weer vertelt hebben. Na rust begonnen we goed. Milan opende van links op rechts op Bas en met een strak schot was het 1-3 you can try here. Een hoekschop die voor de voeten van Milan kwam en het was 1-4. SCG gaf niet op en stoomde op richting onze goal, deze speler was alleen met een overtreding nog af te stoppen en kregen we een penalty tegen die er ook in ging 2-4. Het zakte weer in elkaar en een minuut later was het al 3-4, het zal toch niet waar zijn!!! Gelukkig maakte we het goed doordat eerst Joris de keeper omspeelde 3-5 en tot slot Mike die na een pass van Given de 3-6 scoorde. Niet best gespeeld maar het positieve is wel, als we slechte wedstrijden ook winnen kan het nog heel leuk worden als we weer ons vertrouwde goede spel laten zien.

Speler van de week is Mike, die gevaarlijk was voor de goal en met 2 doelpunten belangrijk was voor de zege!

 

Volgende week uit naar Voerendaal veel succes!