• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week zondag 3 april: Roel Schurgers
Foto’s pupil van de week zondag 3 april: Roel Schurgers

Foto’s pupil van de week zondag 3 april: Roel Schurgers

Hallo, ik ben Roel Schurgers (8 jaar) uit Sibbe en speel meestal als verdediger bij de F1. De F1 is een heel leuk team en een echte RKVVM-SIBBE combinatie. Naast mij spelen nl. nog drie andere klasgenootjes bij de F1 en we voelen ons heel erg thuis in Margraten. Naast voetballen ben ik ook bordjesdrager bij Schutterij St. Mauritius uit Strucht en zit ik bij de jeugdraad van JCV de Boschuulkes in Sibbe. Ook hou ik van wielrennen. Mijn favoriete club is Ajax en mijn favoriete speler is Pepe van Real Madrid. Ik kijk er naar uit om zondag pupil van de week te zijn bij het 1e elftal, waar mijn vader héééél lang geleden ook nog heeft gespeeld.

 

Roel Schurgers 3

Roel Schurgers 4

Roel Schurgers 5

Roel Schurgers 6