• Home
  • /Nieuws
  • /Koninklijke onderscheiding voor Jo Heusschen, Jef van Wissen en Leon Kuijpers
Koninklijke onderscheiding voor Jo Heusschen, Jef van Wissen en Leon Kuijpers

Koninklijke onderscheiding voor Jo Heusschen, Jef van Wissen en Leon Kuijpers

RKVVM is trots op zijn 3 koninklijk onderscheiden vrijwilligers Jef van Wissen, Jo Heusschen en Leon Kuijpers. Ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en dat op de dag dat RKVVM 80 jaar bestaat. Proficiat heren!!!

Op de website van de gemeente Eijsden -Margraten valt te lezen:

Jo Heusschen ´Een carnavalist met een sportief karakter´ 
De heer Heusschen is een bestuurlijk leider, zowel op sportief gebied als bij culturele activiteiten. Gedurende 40 jaar is hij actief als jeugd- en seniorleider bij Voetbalvereniging RKVVM. Hij was ook enkele jaren voorzitter van de supportersclub van RKVVM. Momenteel is hij belast met het facilitair onderhoud van de gebouwen en velden bij de voetbalvereniging. Met betrekking tot tradities en cultuur heeft hij al jarenlang de initiators rol gehad bij de bouw van een praalwagen voor de carnavalstoptocht.

Jef van Wissen  ‘Een sportieve verbinder, zorgzaam voor de medemens met geloof als ankerpunt.’ 
De heer Van Wissen is al meer dan 25 jaar actief als jeugdleider en jeugdsecretaris bij Voetbalvereniging RKVVM en tevens benoemd tot erelid. Vanuit zijn rol bij de voetbalvereniging RKVVM is de heer Van Wissen belast als voorzitter bij de buurtvereniging Schinkepoort. Daarnaast speelt het geloof en de medemens een belangrijke factor in zijn leven. Hij was diverse jaren secretaris bij het kerkbestuur van de Heilige Margarita Kerk te Margraten. Samen met zijn echtgenote is hij jaarlijks gastouder bij de stichting Tsjernobyl. In het verleden was de heer van Wissen bestuurslid bij de stichting Midsummer.

Leon Kuijpers, Margraten  ‘Een clubmens pur sang’
De heer Kuijpers is de langst, zittende actieve jeugdleider bij de Voetbalvereniging RKVVM. Hij vervult deze taak al 35 jaar met volle overgave. Daarnaast is hij penningmeester bij de voetbalvereniging. Vanuit zijn jeugdleiderschap was hij ook actief betrokken bij de organisatie van Midsummer in de rol als bestuurslid. In het verleden was hij 25 jaar penningmeester bij Spaarclub ’t Flaterke.

 

Drie koninklijke onderscheidingen apr 2016