E4 verliest van koploper Meerssen

E4 verliest van koploper Meerssen

De jongens van Meerssen waren duidelijk een maatje te groot voor ons, we verloren met 10-2.
Toch hebben we niet slecht gevoetbald en het hun zeker lastig gemaakt. Jerome, Teun en Bjorn S. deden alle moeite om achter de deur dicht te houden.
Vaak lukte dit en konden zij de bal weer naar voor werken. De tegenstander schoot echter ook vaak al vanaf afstand en dan waren de ballen niet te grijpen voor Lukas, die overigens een prima wedstrijd keepte vandaag. Hij wist veel ballen uit de goal te houden.
Toen we met 3-0 achter stonden wisten we toch door te breken naar de andere kant en daar was onze onze eerste goal door Muusse via een voorzet van Bram.
We kregen weer hoop en ging en er vol tegen aan. Helaas was er al snel de vierde goal voor Meerssen. Nog net voor rust slaagde Bram er in om daar 4-2 van te maken. Tijdens de rust de mannen nog eens duidelijk gezegd waar ze op moesten letten en gezegd dat ze goed bezig waren. Helaas lukte het ons na de rust niet meer om te scoren al hadden we nog wel een paar mooie kansen, ze gingen naast of de keeper had de bal. Met de vermoeidheid in de benen lukte het ons niet meer om de schade te beperken en werd het zoals gezegd 10-2 voor Meerssen.
Speler van de week is Lukas die het druk had in de goal vandaag en heel goed heeft gekeept.

Volgende week om 10:00 uur thuis tegen Eijsden E6M, alvast heel veel succes mannen!!!