De E4 wint na een spannende wedstrijd

De E4 wint na een spannende wedstrijd

Gisteren de laatste thuiswedstrijd gespeeld voor dit seizoen. Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken waarbij beide partijen
aan elkaar gewaagd waren. De tegenpartij kwam al gelijk naar onze helft en we moesten verdedigend flink aan de gang. Met Jerome, Teun en Bjorn S achterin en Finn in de goal lukte het Bunde niet om te scoren. Wij zetten druk en gingen in de aanval, er kwamen verschillende kansen maar de tegenpartij had een uitstekende keeper, helaas voor ons ook geen doelpunt en zo gingen we de rust in met 0-0.
De tweede helft gingen we weer goed van start en al snel lukt het Bram om te scoren 1-0. Ook nu bleef het spel heen en weer gaan en kwamen er voor beide partijen nog een paar kansen, maar door dat er prima gekeept werd vielen er geen doelpunten meer. Eindstand 1-0.
Speler van de week is Bjorn S die verdedigend goed werk heeft gedaan vandaag en ook nog bijna wist te scoren vanuit een hoekschop van Bram.

En wat doe je na de laatste thuis wedstrijd……. ja  inderdaad frikandellen eten. De jongens lieten het zich smaken!
Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Scharn E5. Hierbij moeten we vroeg uit de veren want de wedstrijd start om 8:45 uur.