• Home
  • /Nieuws
  • /2e winst op rij voor RKVVM/Sibbe E2 : 2-7 tegen Geertruidse Boys E1
2e winst op rij voor RKVVM/Sibbe E2 : 2-7 tegen Geertruidse Boys E1

2e winst op rij voor RKVVM/Sibbe E2 : 2-7 tegen Geertruidse Boys E1

16 april 2016– Tussen de Amstel Gold Race fietsers door koersten we vroeg richting st. Geertruid.  De tegenstander was een beetje bekend, want in de beker vorig seizoen speelden we 2-2 en ook in de zaal hebben we al een keer met de jongens samen gespeeld. De scheidsrechter van St. Geertruid was ook een oude bekende in Margraten – Wiel van Laar – die overigens een prima wedstrijd floot! Met een beetje hulp van de E1, Bas en Gijs, trapten we af op een moeilijk bespeelbaar veld, maar de jongens deden het prima. Al snel kreeg Bas zijn eerste kans richting goal, en meteen was het 0-1. Even later was het weer Bas die goed vrij werd gespeeld door Diego en met een hard schot in de hoek was het zomaar 0-2. Daniel viel in en ook hij werd goed vrijgespeeld en van een kleine afstand vrij voor de keeper schoot hij laag in de hoek 0-3 binnen. Rust. We zaten ‘op rozen’. Na rust ging het snel. Bas maakte er snel 0-4 van. Bij een corner van de tegenstander kon een speler van hun vrij inkoppen bij de 2e paal en dit betekende 1-4. Bas 1-5 en toen weer Daniel die knap werd aangespeeld en even knap scoorde. 1-6.  De 1-7 was een typische Dylan goal. Hij liep goed vrij dicht bij de goal, de bal werd gespeeld en in een keer hoog in de goal. De 2-7 van Geertruidse Boys was een kadootje van Bas die zomaar in de voeten van de spits van st. Geertruid speelde en deze schoot hem fraai in de kruising. Eindstand en voor de RKVVM/Sibbe meegereisde fans was het een pracht ochtend met mooi verzorgd voetbal van de mennekes. Aanvoerder van de week werd Daniel van Laar die met zijn inzet altijd de wedstrijd een versnelling hoger zet en daarbij ook nog scoort.