RKVVM/Sibbe E4 wint!

RKVVM/Sibbe E4 wint!

Vandaag een prima wedstrijd gespeeld met een 4-2 overwinning op de Geulsche Boys als resultaat! We begonnen goed en Bram maakte al snel de eerste goal. Er werd mooi samen gespeeld en we waren vaak op de helft van de tegenstander te vinden. Toch liet ook tegenstander zich niet kennen en kwamen met de gelijk maker. Door mooi samenspel kwamen er nog een aantal mooie kansen aan onze kant maar hun hadden een goede keeper in de goal staan die de ballen eruit hield. Toch lukt het Bjorn V om voor rust nog te scoren en was de stand 2-1. Bij aanvang van de tweede helft stonden we achterin nog te dromen en daar was de gelijkmaker van de tegenstander. We gingen er voor om toch te winnen en er werd prima gevoetbald maar een goal viel maar niet. Het was wederom Bjorn V die de 3-2 maakte en we stonden voor. Met het eind van de wedstrijd in zicht en de vermoeidheid die bij de tegenstander op speelde wist Bram nog de 4e goal te maken. Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken, er werd goed samen gespeeld en ook achterin wisten de verdedigers vaak weer het balbezit aan onze kant te krijgen.
Speler van de week is Bjorn V die voorin twee keer wist te scoren en vaak de bal van de tegenstander wist te veroveren .

Volgende week spelen we uit tegen Minor/ Wijnandia om 9:30 uur.