• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 wint GEMT 2016 E-teams lager!
RKVVM/Sibbe E2  wint GEMT 2016 E-teams lager!

RKVVM/Sibbe E2 wint GEMT 2016 E-teams lager!

26 maart 2016 – RKVVM/Sibbe E2 moest in Margraten aantreden in het ‘lagere E’ toernooi. Vorig jaar hadden de jongens nog het F-GEMT toernooi gewonnen, maar wel met de aantekening dat er maar 3 teams meededen vanwege het slechte weer vorig jaar. Deze zaterdag was er een prachtig zonnetje en de jongens knalden meteen er op los met een 5-1 overwinning op Eijsden E4. Goals waren van Joep Mostard, 2X Diego Deckers, Daniel van Laar en Milan Onnou.  De tweede wedstrijd werd 0-0 tegen SCG E2 die een goede verdediging hadden. We waren de hele tijd aan hun kant maar konden die goal maar niet maken.  De derde wedstrijd was tegen het meidenteam van BMR en dat werd een 3-0 overwinning door weer goals van Diego Deckers, Dylan Stassen (en de derde goal was ?) . Toen moesten we tegen onze eigen vriendjes van de E4 en dit werd ook met 3-0 gewonnen. Weer Diego Deckers 2x en Dylan Stassen.

Doordat we gelijk hadden gespeeld tegen SCG E2 en zij ook alle overige wedstrijden hadden gewonnen moesten er penalty’s getrapt worden. Wat was dat spannend. Joep Mostard en Daniel scoorden, maar Joep Thewissen, Diego Deckers en Milan Verschuren misten, maar omdat Joep Thewissen ook goed keepte was het na 5 penalty’s nog steeds gelijk. De 6e penalty van SCG werd gemist en toen….was het Dylan Stassen die met een droog hard schot het team naar de finale schoot!  De jongens werden gek van vreugde. In de finale wachtte VV Keer E2.  De finale begon en de jongens speelden goed! Na twee minuten scoorde Daniel met een hard schot na een goede voorbereidende actie van Dylan en Diego: 1-0! Een minuut later waren de rollen omgedraaid.  Nu was het Daniël die meteen na de aftrap de bal afpakt en Dylan aanspeelt die vanuit een moeilijke hoek de 2-0 scoort. VV Keer knokte zich terug in de wedstrijd en maakte goed gebruik van de grote spelers die ze in het team hadden want bij een van de corners kopte hij makkelijk de 1-2 binnen.  Even werd het spel van RKVVM iets minder en Keer werd sterker en drukte op het doel van RKVVM best slimming aids. Echter uit de uitbraakt pikte Diego de bal op, speelde mee aan Daniël en die ging op snelheid richting doel van Keer, passeerde fraai de keeper en scoorde de 3-1.  Keer zette alles op alles en het werd een echte strijd!  Met een fraai afstandsschot kwam de spanning weer helemaal terug en de laatste minuten drong VV Keer aan, maar door goed verdedigen en vechtlust van alle jongens wonnen de jongens verdiend de wedstrijd en daarmee het toernooi. Een mooie prestatie waar de jongens trots op mogen zijn. Gefeliciteerd!

Ps. Foto’s en video volgt nog.