• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 wint eerste uitwedstrijd met 4-2 van SC Jekerdal E2!
RKVVM/Sibbe E2  wint eerste uitwedstrijd met 4-2 van SC Jekerdal E2!

RKVVM/Sibbe E2 wint eerste uitwedstrijd met 4-2 van SC Jekerdal E2!

De mist verborg rivier de maas toen we ’s morgens om 8 uur richting Jekerdal reden. Wat was het vroeg! De jongens echter hadden zin in revanche van afgelopen week. Want daar waren we veel later op de ochtend niet goed wakker, maar dat was nu anders. Meteen vanaf de aftrap werd de tegenstander onder druk gezet en wij hadden het betere van het spel. Toch was het Jekerdal dat bij de eerste beste corner pardoes 1-0 maakt. Ze schrokken er zelf van. Even later werd een corner van onze jongens door Jekerdal in eigen doel verwerkt zodat de stand weer gelijk was. Het was een mooie pot voetbal en halverwege de eerste helft drukt Jekerdal op het doel van Milan Verschuren en in de scrimmage veroverd Joep Thewissen de bal die hem meetikt aan Daniel van Laar die vervolgens het hele veld over dribbelt met veel Jekerdal verdedigers achter zich aan. Daniel houdt het overzicht en speelt de bal naar Dylan Stassen die prima was meegelopen en die scoorde vrij voor de goal beheerst 1-2! We hadden de wedstrijd onder controle. Vlak voor rust ging het echter mis. Een misverstand tussen de verdedigers van RKVVM wordt meteen afgestraft door Jekerdal waarbij in het fluitsignaal voor rust de 2-2 valt.  Opdracht voor de jongens in de 2e helft was om zo door te gaan zoals in de eerste. En dat gebeurde. De geweldige uittrappen van keeper Milan Verschuren bleken een goed wapen om de aanval te zoeken. Zo werd een verre uittrap van Milan doorgespeeld op rechts naar Milan Onnou die een sprint richting doel zette en met een poeier de 2-3 scoorde! Het slotakkoord was voor dribbelkoning Daniel van Laar. Zijn harde werken werd beloond. Vanaf het middenveld pikte hij de bal op en pingelde op snelheid door de verdediging heen en scoorde fraai voor de keeper de 2-4. De eerste overwinning was binnen en kwam niet meer in gevaar.  Milan Verschuren was de man van de schouderklopjes. Goed gekeept, geen kans weggegeven en dan ook nog eens uittrappen waar menigeen jaloers op is! Daar word je aanvoerder mee. Komende week spelen we onze 3e wedstrijd ‘thuis in Sibbe’ tegen Walram E2.