• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 verliest in Sibbe nipt van Walram E2: 2-3
RKVVM/Sibbe E2  verliest in Sibbe nipt van Walram E2: 2-3

RKVVM/Sibbe E2 verliest in Sibbe nipt van Walram E2: 2-3

12 maart 2016– Een pracht ochtend om te voetballen! Met een pril lentezonnetje werden de jongens opgewarmd voor de strijd tegen Walram E2 dat tot nu toe nog geen wedstrijd had kunnen winnen. Maar de uitslagen lieten zien dat zij nipt verloren hadden, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden en dat werd het ook! Het was jammer dat Dylan Stassen en Joep Mostard geblesseerd waren.  Dylan heeft heel even meegebald en Joep keek vanaf de kant toe. Die zagen dat bij een van de eerste goede aanvallen vroeg in de wedstrijd van Rkvvm een supergoal door Daniel van Laar werd gescoord. Een goede voorzet van Milan Onnou werd knap in de hoek binnen gekopt. 1-0!  Er werd echte strijd geleverd en Walram deed absoluut niet onder voor onze jongens. Echt gevaarlijk waren ze echter nog niet, totdat een ongevaarlijk schot, zo leek het tenminste, door keeper Milan Verschuren totaal verkeerd wordt beoordeeld en pardoes stond het 1-1. Een kadootje zullen we maar zeggen. Daarna was Walram sterker dan ons en hun spits werd bediend en deze scoorde op fraaie wijze met een boogschot over Milan heen de 1-2! Bas de Groot en Milan Luijk vervingen onze geblesseerde spelers en met Bas in het spel werd de druk vergroot op het doel van Walram. Na rust waren onze jongens aan het drukken voor de gelijkmaker en die kwam er ook toen Bas de Groot met een lang afstandsschot de keeper, die in de zon moest kijken, verraste: 2-2! De spanning was om te snijden. RKVVM/Sibbe wilde meer! Met veel vechtlust en mooie combinaties kreeg Diego een paar keer de kans om de voorsprong te pakken, maar was ongelukkig in de afwerking. En wat krijg je als je zelf niet scoort? Walram komt er nog één keer uit en niet goed ingrijpen van onze verdedigers zorgen voor die ene kans van Walram die ook nog benut werd. 2-3 achter vlak voor tijd. Dat werd niet meer goed gemaakt en zo liepen we eigenlijk ondanks goed spel tegen een nederlaag aan in een wedstrijd van kleine matadoren. Complimenten aan onze jongens, maar ook die van Walram. Kristof Frissen mag komende week de aanvoerdersband dragen. Hij heeft goed geluisterd naar de tips en aanwijzingen van de trainers en was een bekwame verdediger die een foutloze wedstrijd heeft gespeeld. Oh ja, en na afloop waren er frikadellen voor de jongens en toen was alles weer vergeten….