• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E1 wint in een prachtige wedstrijd van Hellas E1
RKVVM/Sibbe E1 wint in een prachtige wedstrijd van Hellas E1

RKVVM/Sibbe E1 wint in een prachtige wedstrijd van Hellas E1

Vanochtend thuis tegen Hellas E1, wederom een sterke tegenstander.

Goede afspraken vooraf gemaakt, dwz vanaf de eerste minuut druk zetten en bewegende spelers zonder bal. Het was genieten vanaf de eerste minuut! We namen het heft in handen en zette meteen druk op de verdediging van Hellas. Het leverde al snel een kans op voor Joris, maar de keeper stond in de weg. Uit een corner kreeg Luca een goede schietkans maar ook deze ging er net niet in. Milan die daarna tegen een verdediger schoot. Hellas kwam er op dat moment niet meer uit.

Given kreeg op rechts de bal en zijn schot verdween onder de keeper door het doel in 1-0. We bleven aanvallen en al gauw was het 2-0 door Milan die een corner van Bas er direct in schoot. Hellas kwam er af en toe uit en kreeg een paar kansjes, maar die waren een prooi voor Guy. Ruststand 2-0

De spelers hadden een grote glimlach op hun gezicht en we hebben hun wel gewaarschuwd nu niet te makkelijk te denken. Maar ook dat het was super te kijken naar hun samenspel en vrijlopen. Na rust hetzelfde beeld en al gauw was het 3-0 nadat Bas een bal onderschepte en langs de keeper schoot. Hellas ging wat meer aanvallen, maar daardoor ontstond er ook meer ruimte voor ons. Bas zag op eigen helft Given vrijlopen en met een geweldige pass over de verdedigers stond Given meteen 1 tegen1 bij de keeper. Jammer genoeg belandde de bal op de paal. Mike liet ook van zich horen door daarna de 4-0 en de 5-0 te scoren, waarbij 1 doelpunt eerst 2x tegen de lat geschoten werd alvorens hij hem voor zijn voeten kreeg. Het tempo ging daarna wat omlaag en Hellas wilde laten zien dat ze ook goed konden voetballen. Ze kregen een paar kansen en uit 1 van die kansen viel de 5-1.

Gelukkig pakte we het daarna weer goed op en kwamen goed door via de zijkanten. Een afgeslagen bal viel bij Milan voor zijn voeten en deze verdween in het hoekje 6-1. Als kers op de taart scoorde Luca nog met een mooi schot de 7-1 en dat was niet eens geflatteerd. Een prachtig resultaat van echt een team, die samen met en voor elkaar speelde!!

Speler van de week had dan ook iedereen kunnen zijn, maar de keuze is gevallen op Luca. Die vandaag opbouwend altijd goede keuzes maakte, verdedigend ook zijn steentje heeft bijgedragen en dan ook nog scoren.

Donderdag de halve finale van de beker tegen Jekerdal, heel veel succes!!