RKVVM/Sibbe E1 wint GEMT toernooi

RKVVM/Sibbe E1 wint GEMT toernooi

Op deze stralende zaterdag speelde de E1 zijn GEMT toernooi bij Geertruidse Boys. De eerste wedstrijden waren allemaal een prooi voor ons, tegen SCG 1-0, Keer 3-0 en Geertruidsche Boys 1-0. Het ging zelfs wat te makkelijk, en er sloop daardoor wat gemakzucht in het team. Daarna was Eijsden E1 een flinke maat te groot en won met maar liefst 4-0 van ons. Er was een peptalk voor nodig en dit toernooi leek uit te gaan als een nachtkaars.

Daarna herpakten we ons tegen Eijsden E2 met 2-1. En door de onderlinge resultaten van de andere teams was de laatste wedstrijd tegen SNC BMR de finale!! We konden nog eerste worden tegen deze hoofdklasser…We begonnen meteen sterk en waren veel in balbezit. Het leverde ook wat kansen op. Na een minuut of 5 maakte we de 1-0 na een mooie aanval door Mike. SNC BMR zette ons onder druk, maar we bleven goed overeind! Op wat hoekschoppen en afstand schoten na waren ze niet echt gevaarlijk. We loerden op de counter en kregen zo ook een aantal kansen. Joris kwam bij 1 van deze aanvallen 1 tegen 1 bij de keeper en schoof de bal in het hoekje 2-0. Daarna kwamen we niet meer in gevaar en was de beker voor ons!!!

Gefeliciteerd mannen! Zo zien we als we allemaal 100% inzet tonen, dan kunnen we van iedereen winnen!

Volgende week uit naar SCG E1 veel succes!!

RKVVM E1 GEMT 2016a1

RKVVM E1 GEMT 2016b1

RKVVM E1 GEMT 2016c1