RKVVM/Sibbe C1 wint GEMT

RKVVM/Sibbe C1 wint GEMT

Net als de E en D jeugd heeft ook de C jeugd van Sibbe-Margraten het jaarlijkse Groot Eijsden Margraten toernooi op haar naam geschreven.

We noemen dit toernooi voortaan 2-2-2-2-2 toernooi aangezien we onze 4 poule wedstrijden en de aansluitende finale tegen SCN14-BMR C1 allemaal met 2-0 hebben gewonnen. De ene goal was nog mooier dan de andere. Schoten in de kruising van Guy Lemmens zoals vroeger alleen Cruijf ze kon schieten en twee keiharde pegels van Martijn. Guy Jadoul lopte over de keeper en Sid schoot droog in de rechter onderhoek. De solo’s van Philip leiden uiteindelijk tot belangrijke beslissende doelpunten. De stemming in het kleedlokaal was uitzinnig en trots gingen we de beker ophalen in de kantine in Gronsveld.


RKVVM C1-GEMT 2016 -winnaar-2

RKVVM C1-GEMT 2016 -winnaar-3

RKVVM C1-GEMT 2016 -winnaar-1