• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week: Wethat Vaessens
Foto’s pupil van de week: Wethat Vaessens

Foto’s pupil van de week: Wethat Vaessens

Hallo, ik ben Wethat Vaessens (7 jaar). Ik ben keeper bij de F2. We hebben het altijd gezellig met elkaar en maken er elke zaterdag een leuke wedstrijd van. Behalve de training op dinsdag en de wedstrijd op zaterdag ga ik op maandagavond ook altijd naar de keeperstraining. Daarnaast speel ik elektrische gitaar. Mijn favoriete club is Ajax en Jasper Cillessen is mijn favoriete keeper. Pupil van de week zijn lijkt me hartstikke leuk.

En dit was de reactie van Wethat na afloop:

Vandaag mocht ik pupil van de week zijn en dat heb ik geweten. Ik heb een mooie bal gekregen met de  handtekeningen van alle spelers en een certificaat. Maar met de spelers het veld op, de aftrap nemen en dan ook nog een doelpunt scoren vond ik echt geweldig. Ik vond het een leuke wedstrijd, ze hebben het heel goed gedaan. Nadat ze met 3-1 hadden gewonnen van UOW ’02, kon mijn dag niet meer stuk. Super bedankt allemaal!

Wethat Vaessens 3

Wethat Vaessens 2

Wethat Vaessens 4

Wethat Vaessens 5