Enquete jeugd bivak sv Sibbe 2016

Enquete jeugd bivak sv Sibbe 2016

In het coördinatoren-overleg is voorgesteld om het jaarlijkse jeugd bivak dat we altijd in Sibbe organiseren, dit keer gezamenlijk te doen. We hebben daarvoor de datum van 29 mei gekozen in samenspraak met de organisatoren van diverse andere evenementen. Wat we echter over het hoofd hebben gezien is dat deze zaterdag ook het Pop on Top festival in Valkenburg is geprogrammeerd. Diverse leiders blijken daar naartoe te gaan en zijn dus niet in staat erbij te zijn. Omdat we graag een zo groot mogelijke groep willen ontvangen die ik een kleine enquete/voorinschrijving om te zien of er vanuit de gehele jeugd geleding toch voldoende animo is of dat het een beter idee is om het bivak te verschuiven naar bijvoorbeeld het weekend van 18/19 Juni (is wel vaderdag op zondag maar iedereen is voor 12:00 thuis).

Graag wil ik jullie vragen om deze link door te sturen en de ouders te vragen om de enquete in te vullen. Graag voor het eind van volgende week een reactie zodat we weten wat wijsheid is.