• Home
  • /Nieuws
  • /E4 Verliest van St RKSV Minor/ Wijnandia E2
E4 Verliest van St RKSV Minor/ Wijnandia E2

E4 Verliest van St RKSV Minor/ Wijnandia E2

Vandaag verloren met 2-3 in Nuth. De tegenstander zette gelijk flink druk en scoorde al snel een 1e goal. We moesten veel moeite doen om bal bezit te krijgen en te houden. En zeker in het begin van de wedstrijd moesten we er echt inkomen. Verdedigend lieten we het een beetje afweten en er kwam dan ook al snel en 2e goal voor de tegenstander. Ook onze keeper was nog niet in vorm. Vlak voor rust wisten we dan toch ineens door te breken en scoorde Bram. In de rust nog eens gezegd waar op te letten en dat we onze posities moesten houden in het veld. Na de rust werd er duidelijk beter gevoetbald door ons. We waren meer op de helft van de tegenstander en speelden goed samen. Het was Bram die de 2e goal maakte na mooi samenspel voorin. We werden sterker maar helaas was de tijd om volgens de scheidsrechter.
Speler van de week is Muuse die goed werk gedaan heeft voorin, helaas lukte het net niet te scoren.

Volgende week GEMT in margraten.
En 2 april Volgende competitiewedstrijd thuis tegen Daalhof om 10 uur.