• Home
  • /Nieuws
  • /E3 viert feest met overwinning van 3-0!!
E3 viert feest met overwinning van 3-0!!

E3 viert feest met overwinning van 3-0!!

Nadat we vorig seizoen vooral hebben leren omgaan met verlies begonnen we verleden week het seizoen beter. In Partij op “het weiland” begonnen we wat onwennig. Met rust stonden we dan ook 3-0 achter. Na een goede peptalk had ons team zich bij elkaar geraapt en kregen we meer kansen. Jammer genoeg bleek de wedstrijd niet lang genoeg en eindigden we de wedstrijd met een verlies van 3-2.

Vandaag begonnen we tegen Hellas, met 3 leiders en met maar 7 spelers en dus geen wissel, heel aftastend. Maar al snel bleek dat de kansen vooral voor ons waren. Ze werkten allemaal super samen en dat wierp zijn vruchten af. Na een assist van Io op rechts scoorde Melle het eerste doelpunt. Dit smaakte naar meer. Niet lang erna, na goede coaching van Frank en Danny, was het Io die de 2e goal maakte. Met deze stand van 2-0 gingen we de rust in. Een spontane groepsknuffel met de trainster volgde! Voor de 2e helft mochten we Finn en Bjorn van de E4 lenen. Na alle lovende woorden aan het team waren ze klaar voor de 2e helft. Hellas was duidelijk ook goed toegesproken in de rust. Even leek het erop dat ze toch nog een tegengoal zouden maken maar na de 3e goal, gescoord door Io, was het over en uit voor Hellas en feest voor onze E3!!

Feitje: alle 3 de goals vielen in het bijzijn van voorzitter Marcel Lousberg! Dus bij deze het verzoek aan de voorzitter om de volgende wedstrijden als mascotte bij te wonen!