E3 verliest van Eijsden 2-4 !

E3 verliest van Eijsden 2-4 !

Vanochtend de 1e thuiswedstrijd sinds lang gespeeld in Sibbe, waar gastheer Wouter alles “im Griff” had als “manusje van alles” van de dag! Vandaag hadden we Milan en Kristoff van de E2 te leen. In overleg met Eijsden hebben we met 9 tegen 9 gespeeld. Meteen na de aftrap werd er goed druk gezet door Eijsden. Toch was het onze E3 die, na 2x een spannende ingooi en na heel veel heen en weer schieten, de 1e goal scoorde. Melle kreeg een mooie voorzet van Io en benutte zijn kans. 1-0 voor RKVVM/Sibbe. Eijsden had een speler bij zich van 10 jaar die volgens ons zo groot was dat hij zelf met de brommer had kunnen komen. Deze “brugklasser” brak door en scoorde. 1-1. De druk van Eijsden werd verder opgevoerd. Io schiet en mist net. Daarna kwam weer een kans voor Melle. Die schiet de bal tegen de lat, de bal valt achter de lijn, stuitert het veld in en wordt door Eijsden nogmaals achter de lijn gelegd. 2-1. Vlak erna grijpt Eijsden zijn kans en scoort 2-2. Het spel gaat gelijk op maar RKVVM/Sibbe lijkt sterker te zijn. Dan volgt de rust. Na de rust komen er veel kansen voor Margraten, meer dan voor Eijsden. Ondanks de druk van RKVVM/Sibbe zo’n 10 minuten lang voor de goal van Eijsden, slagen we er niet in nogmaals te scoren. Er is veel balverlies bij onze E3 en Eijsden maakt hier dankbaar gebruik van en weet nog 2x te scoren. Resultaat: 2-4. Nog snel de penalty’s geschoten, handjes geschud en teleurgesteld de douche in. Jammer maar volgende wedstrijd tegen Heugem gaan we er weer vol tegenaan!