• Home
  • /Nieuws
  • /12/03/16: E3 VERSLAAT ALTIJD LASTIG WALRAM
12/03/16: E3 VERSLAAT ALTIJD LASTIG WALRAM

12/03/16: E3 VERSLAAT ALTIJD LASTIG WALRAM

Iets later op de morgen maar wel in de volle voorjaarszon weer een schitterende wedstrijd van onze mannen gezien. Vanaf de aftrap werd er goed druk gezet; helaas volgde uit een counter een hoekschop waaruit de 1-0 voor Walram viel. Niet de moed laten zakken en direct op rechts mooie kans voor Io maar keeper [geleend van de D] stond helaas in de weg. Daarna doorbraak van Walram speelster nr 16 [ook van de D] geblokt en bij Jens reglementair over de knie. Daarna tot aan de rust het spel voor Walram met veel onnodig weggegeven hoekschoppen maar wel mooie reddingen van verdediging en keeper Jerom.

Na rust bleven de kansen voor Walram maar in de counter mooie assist van Melle en mooi afgemaakt door Io, 1-1. Daarna spel voor onze E3; mooie pass van Ivo met goed schot van Melle, helaas speelde de keeper van Walram een uitstekende wedstrijd. Stukje verder in de wedstrijd schot onderschept door Jerom en bal afgespeeld op Nicky die met een sublieme voorzet Io in scoringspositie brengt, 1-2. Spel weer de andere kant op met als gevolg 2-2 door afwezige verdediging. En dan in de laatste minuut met een poeier vanaf de achterlijn uitbraak van Io en Melle waarbij Melle het hoofd koel houdt en de bal, net in de laatste seconde, in het net legt, 2-3.

Na afloop de kas van Walram gespekt en weer een mooi feestje in de kantine gevierd!