RKVVM/Sibbe E4 gaat door met winnen!

RKVVM/Sibbe E4 gaat door met winnen!

Gisteren een heel mooi begin van de voorjaarscompetitie! Het was goed te merken dat iedereen er weer even in moest komen. We kregen in eerste instantie dan ook 2 goals tegen. Hierdoor werden we wel fanatieker en al gauw was daar de eerste goal aan onze kant. Voor rust kwam nog de gelijk maker. In de rust even doorgenomen wat we nog konden verbeteren en we gingen er dan ook flink tegenaan. Het werd 3-2 voor ons. Na een penalty tegen was de stand 3-3 en waren wij weer aan de beurt om er toch nog een mooie winst uit te halen van 5-3! Jongens top gevoetbald. Het was een goede tegenstander maar jullie stonden je mannetje. Speler van de week is Bram geworden. Hij wist vaak te scoren ondanks dat de tegenpartij het hem toch flink lastig maakte.