• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 verliest eerste competitie wedstrijd!
RKVVM/Sibbe E2  verliest eerste competitie wedstrijd!

RKVVM/Sibbe E2 verliest eerste competitie wedstrijd!

RKVVM/Sibbe E2  verliest eerste competitie wedstrijd thuis met 7-4 van Zwart Wit ’19 E1

27-Februari 2016– Na een lange winterstop was het dan zover. We mochten weer voetballen! Na de 3e plek die we behaalden in het najaar zijn we maar liefst 2 klassen hoger gaan spelen en dat is een compliment voor de jongens, maar ook een stuk zwaarder dan vorig seizoen. Het team is bijna hetzelfde als vorig seizoen. Alleen Camiel Klignet is naar de E1 verkast en zijn plaats wordt ingenomen door Kristof Frissen, beide spelers uit Sibbe.  Dus wie zijn de spelers van de E2 ook alweer? Diego Deckers, Dylan Stassen, Joep Mostard, Joep Thewissen, Milan Didden, Milan Onnou uit Margraten en Kristof Frissen, Milan Verschuren en Daniël van Laar uit Sibbe.

De tegenstander is een oude bekende. Zwart-Wit E1 uit Eijs is vorig seizoen kampioen geworden in dezelfde klasse en we wisten dat ze sterk waren. De wedstrijd was blijkbaar nog vroeg voor sommigen in ons team meteen na de aftrap, want voor dat we het wisten stond na 1 minuut al de 0-1 op het scorebord door onoplettendheid achterin. Zonder dat Zwart Wit al te veel moeite deed liep het al snel uit naar 0-4 en een afstraffing leek in de lucht te hangen. Aan het eind van de eerste helft werd eindelijk een aanval van RKVVM goed afgerond door Diego. Maar toen was het al 1-5. Te makkelijk kon de tegenstander scoren. Na rust een compleet ander spel. Vanaf de eerste minuut werd druk gezet op de tegenstander en op 5 minuten tijd scoorde achtereenvolgens Joep Thewissen en Daniel van Laar en werd het warempel 3-5.  Er werd hard gestreden en Zwart Wit had het een stuk moeilijker dan in de eerste helft. Hun spits echter besliste eenzijdig de wedstrijd door knap te socren en een andere speler van Eijs had als specialiteit corners in een keer in de goal trappen goed geoefend en zo werd de stand 3-7. Joep Mostard scoorde op het allerlaatste moment nog met een droge mooie trap 4-7.  Joep Thewissen was het goede voorbeeld voor de anderen. Met zijn tomeloze inzet en goed spel verdient hij de aanvoerdersband komende week uit tegen Jekerdal E2.