• Home
  • /Nieuws
  • /Zaterdag 20 februari : Vrijwilligersactiviteit
Zaterdag 20 februari : Vrijwilligersactiviteit

Zaterdag 20 februari : Vrijwilligersactiviteit

Beste vrijwilligers van RKVVM,

een vereniging als RKVVM kan alleen bestaan en functioneren door de belangeloze inzet van heel veel vrijwilligers. Om jullie allen voor deze inzet te bedanken, organiseert het bestuur een leuke activiteit voor ALLE vrijwilligers van RKVVM. Deze activiteit zal plaatsvinden op zaterdag
20 februari 2016. De organisatie van deze dag is in handen van Jef en Audrey van Wissen. Het thema van deze dag blijft voorlopig nog geheim! We starten in ieder geval om 14.00 uur.

In verband met de organisatie van deze dag willen we je wel vragen om je tijdig voor deze activiteit aan te melden. Je kan je voor deze activiteit vanaf heden aanmelden bij Jef van Wissen (van.wissen@home.nl of 043-4582031). Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdag 6 februari 2016. Geef bij je aanmelding aan met hoeveel personen je aan deze activiteit zal deelnemen (je partner is uiteraard ook van harte welkom). Wanneer je overdag verhinderd bent, kun je je ook opgeven voor alleen het avondgedeelte (vanaf ongeveer 18.00 uur).

We rekenen en hopen op een grote opkomst!

Met sportieve groet,

Bestuur van RKVVM