Presentatie beleidsplan RKVVM

Presentatie beleidsplan RKVVM

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een beleidsplan senioren voor RKVVM. In dit beleidsplan is duidelijk omlijnd wat de doelstellingen voor de senioren van RKVVM zijn in de periode 2015/2018. Ook is er in dit plan duidelijk gemaakt op welke wijze deze doelstellingen behaald zullen worden.

Dit plan zal dus essentieel zijn voor de toekomst van RKVVM. Dit plan zal op vrijdag 15 januari om 21:00 uur gepresenteerd worden aan alle leden en zal binnenkort ook op deze site te bekijken zijn. Bij deze zijn dus alle leden uitgenodigd voor deze presentatie.

Samenvatting:
Wat: Presentatie beleidsplan senioren RKVVM
Datum: Vrijdag 15 januari
Tijdstip: 21:00 uur
Waar: Kantine RKVVM
Voor wie: Alle leden van RKVVM

Preview uit het beleidsplan:
Voorwoord

RKVVM wil meer betekenen voor het dorp Margraten dan alleen een voetbalvereniging zijn. RKVVM heeft ook een zeer belangrijke taak op sociaal gebied. Iedereen is welkom om op één of andere wijze te komen genieten van voetbal of zelf bij te dragen aan het voetbalspel. Dit gebeurd onder de slogan “RKVVM, meer dan voetbal alleen.”

Binnen de vereniging is ruimte voor zowel recreatieve als competitieve spelers. RKVVM heeft ambitieuze doelstellingen voor het eerste en tweede elftal. We investeren in een goede organisatie die bijdraagt aan de sfeer en ontplooiing van de prestatieve selecties en recreatieve teams .  Daarnaast is RKVVM zich ook bewust van zijn toekomstige rol in de gemeente Eijsden-Margraten in het kader van de aankomende krimp.

In dit plan is duidelijk en helder beschreven hoe de Technische Staf senioren het voetbaltechnisch beleid binnen RKVVM voor zich ziet. Voor de selectie-elftallen is het trainen en spelen van wedstrijden het belangrijkste en daarom is het essentieel dat er een kwalitatief goed voetbaltechnisch beleid achter staat. Dit senioren beleidsplan is de logische voortzetting van het eerder opgestelde jeugdbeleidsplan en dus ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

RKVVM wenst alle betrokkenen en dan in het bijzonder de spelers, trainers en leiders, veel succes en hoopt dat dit voetbalbeleidsplan senioren een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van onze mooie club.