• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 verliest met 4-1 van koploper RKMVC/Partij E2
RKVVM/Sibbe E2  verliest met 4-1 van koploper RKMVC/Partij E2

RKVVM/Sibbe E2 verliest met 4-1 van koploper RKMVC/Partij E2

De hoop en de wil om te winnen van de huidige koploper was volop aanwezig bij het team. Het was nog even spannend of het door zou gaan, maar uiteindelijk rolde de bal op zaterdagochtend in Mechelen. Het werd een wedstrijd fysiek tegen techniek, waarbij fysiek de duidelijke winnaar werd. RKMVC heeft nog geen enkele wedstrijd verloren en na een paar minuten aftasten over en weer komen ze uit een goede aanval al snel op 1-0. Dat was schrikken voor onze mannen. De aanval werd volop gezocht en we waren een paar keer dichtbij de gelijkmaker, maar de tegenstander verdedigde met hart en ziel. Bij een tegenaanval komt hun sterkste speler voorbij onze verdediging en scoort beheerst 2-0. Na rust vochten de jongens van RKVVM als leeuwen  en speelden ze alles of niets. RKMVC/Partij liet echter zien waarom ze bovenaan stonden, want bij een snelle counter werd de 3-0 gescoord. Vlak daarna lukte eindelijk een aanval van ons en scoorde onze spits Dylan de eretreffer.3-1. In de laatste minuten kwam de tegenstander op 4-1. Erg jammer natuurlijk, maar een derde plek in deze competitie overtreft de verwachtingen die er vooraf waren. We hebben prachtwedstrijden gezien die vaak met grote cijfers werd gewonnen, met als uitschieter de 19-0 overwinning, maar nog belangrijker, mooi voetbal van talenten in de dop. De toekomst lacht rkvvm toe. De competitie is nu afgelopen, maar we bekeren nog verder en dan mag Camiel Klignet, Prins Camiel de 1e van de boschuule, de aanvoerdersband dragen.