• Home
  • /Nieuws
  • /Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2016!
Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2016!

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2016!

Beste leden,

Zo aan het einde van het jaar is het altijd even tijd om terug te blikken naar 2015 en vooruit te blikken naar 2016.
2015:

2015 is voor RKVVM een bewogen jaar geweest met heel veel hoogtepunten. Iedereen zal hieraan zijn eigen herinneringen hebben. Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers bij RKVVM is dit mogelijk gemaakt. Als bestuur kunnen we daar maar 1 ding tegen zeggen: DANK JULLIE WEL!

2016:

2016 zal in het tekenen staan van 80 jaar RKVVM. Jullie zullen de komende tijd meer horen over het programma rondom dit jubileum. Naast dit jubileum zal RKVVM nog meer uitdagingen krijgen. Kan het 1e elftal zijn weg omhoog voortzetten? Kan het 2e elftal zijn koppositie handhaven? Kunnen de veteranen hun (bijna) ongeslagen status vasthouden? Gaat onze E1 de finale van de beker halen? Hoe gaat de competitie verlopen voor onze nieuwe F3? Allemaal vragen waar we in de loop van 2016 antwoord op gaan krijgen. Belangrijkste vraag zal zijn: kunnen we alle vrijwilligerstaken blijven bemannen en kunnen we alle jeugdteams blijven voorzien van vrijwillige leiders? Vooral dit laatste zal een uitdaging worden waar we jullie als leden heel hard bij nodig hebben. Dus heb je een uurtje tijd, help RKVVM dan in het opleiden van de jeugdspelers!

Toasten op het nieuwe jaar:

Zondag 3 januari zal vanaf 13.30 uur de jaarvergadering gehouden worden in de kantine van RKVVM. Aansluitend start vanaf 14.30 uur de nieuwjaarsborrel. Hierbij nodigen we iedereen die RKVVM een warm hart toedraagt uit om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar. Tijdens deze nieuwjaarsborrel zal de voorzitter zijn nieuwjaarstoespraak houden. Hierin zal ook bekend worden gemaakt wie de nieuwe trainer van RKVVM wordt in het seizoen 2016/2017.

Wij wensen jullie fijne feestdagen samen met jullie gezin. Geniet van deze dagen, laat het jullie smaken en rust goed uit voor een nieuw sportief jaar. Hopelijk zien we ons op de nieuwjaarsborrel op 3 januari 2016 in de kantine van RKVVM.
Groetjes

Bestuur RKVVM