Winst voor RKVVM/Sibbe E4!

Winst voor RKVVM/Sibbe E4!

De E4 heeft met 1-7 gewonnen. Ondanks 2 afmeldingen konden we toch spelen, Joep Mosterd van de E2 heeft met ons mee gedaan. We hadden hierdoor net genoeg spelers maar geen wissels. Joep bedankt. We gingen gelijk in de aanval en Bram schoot al snel de eerste bal in de goal. Er volgden nog een aantal mooie kansen maar Meerssen had een goede keeper die veel ballen tegen hield. De tegenstander kwam nog een paar keer op onze helft maar echt druk kreeg Finn het niet. Ook hij hield een paar ballen tegen waardoor we met 0-3 de rust in gingen. De tweede en derde goal waren van Bram en Io. Na rust weer gelijk de aanval opgezocht maar helaas gingen ze naast of hield de keeper ze tegen. De tegenpartij zocht ook de aanval en maakte 1-3. We lieten ons niet kennen en kwamen terug. Er vielen nog 4 goals aan onze kant van Bram en Bjorn S. Speler van de week is Io die ondanks een nog wat pijnlijke enkel toch doorging en zelfs wist te scooren. Top mannen!