• Home
  • /Nieuws
  • /Wederom monsterscore voor RKVVM/Sibbe E1
Wederom monsterscore voor RKVVM/Sibbe E1

Wederom monsterscore voor RKVVM/Sibbe E1

Onze laatste uitwedstrijd van de najaarsronde was tegen Rood Groen/Vijlen E1. Op papier een makkelijke tegenstander, maar dan moesten we wel ons goede spel laten zien. We begonnen heel scherp en wonnen alle duels. Binnen een paar minuten hadden onze verdedigers Milan en Gijs al 2 kansen, maar de keeper redde netjes. Toch viel al snel de 0-1 na een pass van Milan was het Joris die op de goede plek stond 0-1. Daarna begon het echt goed te draaien met mooie aanvallen. Joris speelde Luca vrij en die scoorde de 0-2. Mike kreeg een dieptepass en die zag Bas vrij staan 0-3. Joris werd op rechts aangespeeld door Luca, die vervolgens na een 1 -2 met Bas scoorde 0-4. Rood Groen werd zoek getikt en bij een aanval via meerdere spelers scoorde Bas 0-5. En vlak daarna ook de 0-6. Milan die Joris diep aanspeelt en werd meteen breed gelegd naar Mike 0-7. Rood Groen kwam er eens gevaarlijk uit en het meisje in hun team die prima speelde, raakte de buitenkant van de paal. Een mooie 1-2 tussen Milan en Mike schoot Milan net aan de verkeerde kant van de paal. Een hoekschop van ons werd verlengd en kwam uit bij Joris uit 0-8. Rust.

In de rust is Mike gaan keepen en Guy voetballen. We kregen meteen weer kansen maar hun keeper redde. Joris legde de bal terug op Bas die van zeker 15 meter de bal over de keeper onder de lat schoot 0-9. De mee naar voren gekomen Milan schoot binnen 30sec 2x binnenkant paal, maar geen doelpunt. Direct er na kwam Rood Groen er gevaarlijk uit en schoot de bal binnen 1-9. Na een hoekschop van Luca schoot Bas maar de keeper redde. In de tegen aanval schoot Rood Groen de bal op de lat. Guy rukte op via de rechterkant en uit zijn voorzet scoorde Joris de 1-10. We kregen in deze fase nog zeker 5 grote kansen maar helaas steeds net geen goal. Given gaf een mooie pass op Gijs en zijn schot belandde bij Joris 1-11 en tevens de eindstand. Een prima wedstrijd en we zijn weer getrakteerd op veel mooie aanvallen en mooie goals.

Speler van de week is Bas, die samen met Joris veel mooie aanvallen opzette. Al 7 wedstrijden achter elkaar heeft gescoord en ook niet te beroerd is om terug te sprinten en te verdedigen!

Volgende week de laatste wedstrijd tegen Eijsden weer veel succes! Na de wedstrijd kunnen we genieten van een welverdiend broodje frikadel!