• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 wint ruim van Meerssen E2: 0-10
RKVVM/Sibbe E2 wint ruim van Meerssen E2: 0-10

RKVVM/Sibbe E2 wint ruim van Meerssen E2: 0-10

Op een frisse zaterdagochtend om 10:00u stond de aftrap gepland van onze E2 tegen de plaatselijke E2 van SV Meerssen. Op papier een van de concurrenten om plek drie. Vanaf minuut één werd er direct druk gezet op onze tegenstander en die wist niet goed hiermee om te gaan. Binnen 4 minuten stond de 1-0 op het bord. Onze spits Dylan Stassen was de doelpuntenmaker. Binnen twee minuten maakte Dylan ook de 0-2 en het verzet van onze tegenstander was gebroken. Vervolgens begonnen onze mannen met hun befaamde samenspel…..het balletje werd heerlijk rondgespeeld en uiteindelijk resulteerde dit in de 0-3 die kwam van de voet van Joep Thewissen en de 0-4 van Milan Onnou die als spits ook zijn doelpuntje meepikte. Rust. Onze tegenstander had tot nu toe nog geen schot op ons doel gericht. Complimenten aan onze verdedigers Camiel, Milan Didden en Joep Thewissen en natuurlijk onze keeper Milan Verschuren. De tweede helft werd een kopie van de eerste. Er werd vrolijk erop los gecombineerd, Daniel van Laar en Diego Deckers maakten de spelertjes van SV Meerssen helemaal gek. Na zoveelste passeractie was het Dylan die vijfde keurig afmaakte na een strakke voorzet van Diego. Wederom Dylan die de 0-6 maakt. Vervolgens was het Daniel zijn beurt…0-7. Dylan zorgde voor de 0-8. Wederom een passeractie van Diego…0-9. Het slotakkoord was voor onze spits Dylan. Hij bepaalde de eindstand op 0-10. En daarmee is de derde plek veilig. Goed gespeeld allemaal. De volgende wedstrijd zal Diego Deckers de aanvoerdersband dragen. Met zijn passeracties, oog voor de vrije man, inzet en vele assists terecht speler van de week. Maar nogmaals complimenten aan het gehele team. Dit was een puike teamprestatie…..