• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 wint met 4-1 van RKHSV E2
RKVVM/Sibbe E2  wint met 4-1 van RKHSV E2

RKVVM/Sibbe E2 wint met 4-1 van RKHSV E2

27  november 2015 –De laatste thuiswedstijd in deze najaarscompetitie werd winnend afgesloten. De wedstrijd werd dan wel gewonnen maar de lat lag voor velen vandaag een stuk lager dan de laatste wedstrijden. De combinaties waren er mondjesmaat maar al na een paar minuten werd Dylan vrij voor de keeper gespeeld en hij scoorde beheerst 1-0. Even later was het Daniel van Laar die door de verdediging soleerde en beheerst 2-0 binnenschoot. De training van afgelopen donderdag liet zijn nut zien, want precies zoals we getraind hadden kreeg Milan Didden de bal voor zijn voeten, passeerde een tegenstander en schoot beheerst 3-0 binnen. En dan denk je, het gaat toch goed? Ja, maar we zijn verwend door mooi spel de laatste weken en daarom viel het toch een heel klein beetje tegen. Na de 3-0 leek het alsof ze het wel welletjes vonden. Een onoplettendheid van onze verdedigers zorgde warempel voor de 3-1 vlak voor rust. Na rust een soortgelijk spelbeeld. We waren veel aan de bal, maar echt gevaarlijk was het niet en RKHSV verdedigde goed en met veel inzet. Een aanval werd goed door Dylan afgerond en daardoor werd de eindstand op 4-1 bepaald. Dylan werd ook verkozen tot aanvoerder van de week. Hij scoort er op los de laatste weken en weet bij aanvallen dicht bij de goal altijd op de juiste plek te staan en te scoren.