• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 bekert verder na 8-1 uit overwinning!
RKVVM/Sibbe E2 bekert verder na 8-1 uit overwinning!

RKVVM/Sibbe E2 bekert verder na 8-1 uit overwinning!

31 oktober 2015 – Op een zonnige zaterdagochtend in de herfstvakantie stond de volgende ronde van de beker op het programma. We mochten aantreden tegen de E3 van Leonidas-Wolder uit Maastricht, voor ons een onbekende tegenstander. Met frisse moed en zin vertrokken we naar de Belgische grens, hopende op een overwinning en zodoende de volgende ronde te bereiken. We begonnen de wedstrijd wat slaperig en terughoudend, maar door goed samenspel scoorde Dylan Stassen de 0-1. Vlak daarna maakte gastspeler Bas de Groot 0-2. Vanaf dat moment dachten we dat we er al waren en begon de tegenstander zijn tanden te laten zien. Ze drukten wat naar voren en door onoplettendheid werd het 1-2. Vanaf dat moment kwam de focus terug in het team en begon het weer te draaien met mooi samenspel. Diego Deckers maakte 1-3, Milan Luijk 1-4 en nogmaals Diego 1-5. Rust. Met een verdiende voorsprong…….in de tweede helft werd er nog drie gescoord, twee keer door Dylan Stassen en een keer door Bas de Groot. Voor de verdere rest werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld. We hebben de volgende ronde bereikt. Chapeau mannen, goed gedaan. In de volgende wedstrijd zal Milan Onnou de aanvoerdersband dragen. Volledig verdiend door zijn altijd aanwezige tomeloze inzet, spelen op de plaatsen waar dat op dat moment gevraagd wordt en zijn gretige karakter……..