• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 behaalt monsterscore: 19-0!
RKVVM/Sibbe E2  behaalt monsterscore: 19-0!

RKVVM/Sibbe E2 behaalt monsterscore: 19-0!

7  november 2015 –De nummer laatst RKVVL/Polaris E4 kreeg in Maastricht te maken met de dadendrang van onze jongens van de E2.De laatste wedstrijden werden met grote cijfers gewonnen maar nog nooit was het dit team gelukt om zo een grote score te behalen.  Het begin van de wedstrijd was heel even rommelig, maar al snel werd de 1-0 door aanvoerder Milan Onnou gescoord. Daarna was het hek van de dam. Dylan Stassen scoorde maar liefst 5 keer in de eerste helft en dat kwam steeds maar weer door goed samenspel van het gehele team. Steeds werd de vrije man gevonden en bijna alle kansen werden benut.  Met rust was het al 9-0.  De jongens bleven goed samenspelen in de tweede helft en de toeschouwers werden getrakteerd op veel goals en mooie combinaties die keer op keer doel troffen. De sportieve tegenstander berustte in de nederlaag. Naast Dylan scoorden Diego Deckers en Daniel van Laar 4 keer, Milan Onnou 3 keer en Joep Thewissen, Milan Verschuren beide 1 keer. Een eigen doelpunt van de tegenstander zorgde voor de uiteindelijke 19-0.  Aanvoerder komende week wordt Joep Mostard. Joep had dan wel niet gescoord in deze wedstrijd, maar hij is week in week uit het voorbeeld wat inzet betreft en als verdediger stoomt hij steevast elke keer mee naar voren om er voor te zorgen dat anderen kunnen scoren. Een echte teamplayer die altijd de goede oplossing kiest en nooit opgeeft!