RKVVM/Sibbe E1 – Bunde E1 : 8-3

RKVVM/Sibbe E1 – Bunde E1 : 8-3

Vandaag weer eens een thuiswedstrijd tegen het lager geklasseerde Bunde E1. We speelden vandaag met een nieuwe opstelling, met een extra speler in het midden. De afspraak was meteen druk zetten en in het begin ging dat best goed. We hadden veel de bal en konden helaas niet altijd de vrije man vinden. De eerste gevaarlijke aanval was voor Bunde, omdat we met te veel man voor de bal waren, maar Guy . Daarna vielen snel de goals, 1-0 Joris, 2-0 Given na een mooie actie en 3-0 Mike die zichzelf vrij speelde. Dit werkte niet als een bevrijding want we gingen daarna minder spelen. We maakte door Mike nog wel de 4-0, maar daarna was het Bunde die de 4-1 scoorde vlak voor rust. Ruststand 4-1.
In de rust aangegeven dat het allemaal wat slap was en we hadden afgesproken druk te zetten. We kregen in de 2e helft veel kansen, maar de keeper van Bunde had een hele goede dag! De kansen van op volgorde van Bas, Joris, Bas, Mike, Milan, Given 2x Joris en 2 x Milan gingen er allemaal net niet in… Tussen deze kansen door scoorde Mike nog wel de 5-1. Verdedigend stonden we vaak niet zo goed op te letten en daardoor kon Bunde de 5-2 en 5-3 scoren. Gelukkig stelde we snel orde op zaken door weer te scoren, het was Milan die de 6-3 scoorde en Bas de 7-3. Het slot was voor de aanvoerder Given die de 8-3 maakte en dat was ook de eindstand. Gefeliciteerd Mannen!
Speler van de week is Luca, die op een andere plaats moest spelen en met zijn techniek vaak goede passes en voorzetten gaf!

Nu komen 2 zware wedstrijden deze week tegen Eijsden voor de beker en SNC BMR voor de competitie, heel veel succes!!