Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_Pricing_table::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/shortcodes/pricing-table.php on line 154

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/adm/metabox-options/init.php on line 890
Foto’s pupil van de week: Mike Roijen | RKVVM
  • Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil van de week: Mike Roijen

Warning: Illegal string offset 'width' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 228

Warning: Illegal string offset 'height' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 233

Warning: Illegal string offset 'crop' in /home/customer/www/rkvvm.nl/public_html/wp-content/themes/RKVVM/lib/inc/classes/blog-class.php on line 238
Foto’s pupil van de week: Mike Roijen

Foto’s pupil van de week: Mike Roijen

Hoi allemaal.

Ik ben Mike Roijen en ben 8 jaar. Sinds 1,5 jaar voetbal ik bij RKVVM nu in het F1 team.Heel erg fan ben ik van Ronaldo. Als ik niet aan het voetballen ben doe ik trommelen. Op vrijdag is mijn scouting avond. Altijd ben ik buiten te vinden daar veel spelen met alle kinderen uit de buurt. Ons F1 team is heel leuk ik ga altijd met plezier voetballen. We zijn een echt team.

groetjes Mike Roijen

 

 

Mike Royen 1a

Mike Royen 2a

Mike Royen 3

Mike Royen 4