• Home
  • /Nieuws
  • /Gelijkspel voor RKVVM/Sibbe E2 tegen ST SNC/BMR E2: 1-1
Gelijkspel voor RKVVM/Sibbe E2 tegen ST SNC/BMR E2:  1-1

Gelijkspel voor RKVVM/Sibbe E2 tegen ST SNC/BMR E2: 1-1

14  november 2015 – Met de euforie van de grote overwinning nog in gedachte werd het zaterdagochtend in de harde wind een geheel andere wedstrijd. De tegenstander was qua formaat een beetje groter en dit leverde veel fysieke strijd op, maar voor de kijker dus weer kijkgenot. Het ging niet makkelijk in het begin. We waren nog niet goed bij de les toen de verdediging even niet oplette en een snelle aanvaller van hun er vandoor ging en prompt de 0-1 scoorde na enkele minuten. Was dat even schrikken! Daarna begon het eenrichtingsverkeer richting doel van SNC/BMR, maar steeds weer werd de aanval gesmoord, of werd de pass niet goed gegeven. We leken nog voor rust de gelijkmaker te maken bij een bal die tegen de lat werd geschoten en vervolgens weer terug stuiterde in het veld, maar de scheids kon het niet goed beoordelen en zo bleef het 0-1 voor de tegenstander die goed verdedigde en daarbij hadden zij ook nog een puike keeper in de goal staan die veel ballen tegenhield. Na rust hetzelfde spelbeeld. Met veel strijd werd de tegenstander onder druk gezet. Vele kansen, vele corners, maar de bal vloog er niet in. Totdat Dylan Stassen goed werd vrijgespeeld en vrij voor de keeper slaagde hij er na twee pogingen er in om de gelijkmaker te maken. De jongens wilden winnen, en ze bleven goed voetballen, maar het mocht niet zo zijn. 1-1 was de eindstand. Het team deed zichzelf te kort met dit gelijkspel. Aanvoerder komende week wordt Daniel van Laar. Daniel won vele duels, hielp mee verdedigen en was altijd betrokken bij elke aanval. Een voorbeeld van tomeloze inzet.