E1 uit tegen SNC BMR E1

E1 uit tegen SNC BMR E1

Na de mooie bekerwedstrijd van donderdag moesten we vanochtend uit tegen SNC BMR E1. Met de koude wind tegen begonnen we de eerste helft. Het begin was niet onaardig, maar SNC BMR had een sterk team. Het was moeilijk om onder de druk uit te spelen en dat kwam ook omdat we soms te slap speelden en de duels veelal verloren. Toch kregen we een corner van Luca. De bal kwam via het hoofd van Mike op de lat en daarna voor de voeten van Bas 0-1. Daarna rukte SNC BMR op en kreeg kansen, via een uitbraak was Joris nog eens gevaarlijk. Daarna was het alleen nog maar de tegenstander die onze goal bestookte met aanvallen. Guy stond kranig te keepen, maar door een verkeerde inschatting werd het toch 1-1. We liepen achter de feiten aan en sjokten soms over het veld. SNC BMR scoorde de 2-1 en de 3-1. Ruststand 3-1.

In de rust aangeven dat het wat feller mocht en dat we nu de wind mee hadden. We zagen een ander RKVVM/Sibbe, nu weer met veel inzet en strijdend in de duels! Er kwamen ook kansen eerst van Joris en Bas en later ook van Mike. Doordat we vol op de aanval speelden, gaven we ook veel ruimte weg. Guy hield ons meerdere keren in de wedstrijd. Soms konden we gevaarlijk worden door een verre uittrap. Bij een hoekschop kopte Given de bal er net niet in. Het werd nu echt alles of niks en helaas viel de 4-1. Mike maakte na een mooie aanval van Bas en Joris nog wel de 4-2. Ondanks het goede knokken kwamen we niet meer verder dan deze stand. Maar we hebben we een prima 2e helft gespeeld!

Speler van de week is Guy, ook al vond hij zelf van niet… Dankzij zijn reddingen bleven we in de wedstrijd. Hij zorgde voor een rustige opbouw en zijn verre uittrappen waren vaak een directe kans!

Volgende week thuis tegen RKVVL/Polaris E2 veel succes!