• Home
  • /Nieuws
  • /E1 haalt de dubbele cijfers tegen RKVVL/Polaris E2
E1 haalt de dubbele cijfers tegen RKVVL/Polaris E2

E1 haalt de dubbele cijfers tegen RKVVL/Polaris E2

Ondanks de regen van de afgelopen dagen, konden we heerlijk voetballen op ons altijd goede kunstgrasveld. We begonnen scherp, maar RKVVL/Polaris ook. De eerste kans was voor hun, en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Toch namen we al snel het initiatief over. Bas en Luca kregen een kans. Daarna passte Bas op Mike 1-0. En al snel ook de 2-0 door een eigen doelpunt. We begonnen steeds beter te voetballen en combineerden heel goed. Joris had nog pech met zijn schot, maar toen was het weer Bas (goed uitgeslapen en instructies van zijn moeder) die de 3-0 scoorde. En voor rust nog een mooie actie van Mike 4-0.

Na rust hetzelfde spelbeeld, wij die goed combineerden, wat voor mooie aanvallen zorgde. Een hoekschop van Luca ging er ineens in 5-0. Bas die op eigen helft Mike vrij zag staan en hem in de diepte aanspeelde. Die ging op de keeper af omspeelde hem en 6-0. We gingen wat meer uit onze posities lopen, omdat we allemaal een goaltje wilde maken. RKVVL/Polaris kreeg hierdoor soms een paar kansjes, maar Guy stond andermaal goed te keepen en hield alles tegen. Bij een mooie aanval mikte Milan op de lat en even daarna Given die de bal er wel in kreeg 7-0. Het was nog niet klaar en we kregen nog een paar mooie goals te zien. Eerst Mike die zichzelf vrij speelde voor de keeper en ipv te schieten de bal breed legde voor de vrijstaande Joris 8-0. Een streep van Luca verdween in het hoekje 9-0. RKVVL/Polaris was ook nog gevaarlijk met eerst een schot op de lat en de bal die terug het veld in stuiterde werd weer op doel geschoten. Met een reflex wist Guy deze bal nog tegen te houden. Tot slot was het weer Mike die tijdelijk als verdediger mee naar voren ging en de bal met gevaar voor eigen leven in het doel werkte 10-0. Hierbij kwam hij met zijn hoofd tegen de doelpaal, maar stond gewoon op en gaf aan dat er niks aan de hand was. Dit terwijl de klap aan de overkant te horen was… Achterin speelde Gijs weer zoals altijd slim en geassisteerd door Milan en Given, gaven we weinig kansen weg. En dan hebben we nog altijd Guy! Hierdoor hebben we de minst gepasseerde achterhoede in onze competitie!

Speler van de week is Mike! Al wekenlang goed aan het spelen en maakt veel goals. Daarnaast niet alleen oog voor de goal, maar ook voor zijn medespelers als die er beter voor staan!

Volgende week uit naar Rood/Groen weer veel succes!