• Home
  • /Nieuws
  • /Afsluiten kleedlokalen tijdens trainingen
Afsluiten kleedlokalen tijdens trainingen

Afsluiten kleedlokalen tijdens trainingen

 

Zeer recent zijn er helaas tijdens de training van de A1 enkele portemonnees en telefoons gestolen. De dief kon ongehinderd zijn gang gaan in een niet afgesloten kleedlokaal.

Graag willen we de leiders en trainers dan ook vragen om tijdens de training de kleedlokalen af te sluiten en wees hier ook consequent in. Mocht dit om de een of andere reden niet mogelijk zijn; neem kostbaarheden mee naar het veld en leg ze op een plek die altijd in het zicht is (niet in de dug-out).

Het achterlaten van kostbaarheden in het (afgesloten) kleedlokaal is geheel voor eigen risico. RKVVM is hier niet aansprakelijk voor. Geef dit ook door aan de spelers en laat hun niet noodzakelijke kostbaarheden thuis laten.