• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 wint thuis met 8-1 van Willem E1
RKVVM/Sibbe E2 wint thuis met 8-1 van Willem E1

RKVVM/Sibbe E2 wint thuis met 8-1 van Willem E1

17 oktober 2015 – De smaak van winnen is zoet. Met de grote overwinning van vorige week nog vers in het geheugen en de wetenschap dat dit team ook al had verloren van Rood Groen (waar wij 4-1 van gewonnen hadden) gingen de jongens vol vertrouwen weer het veld op. Het was even aftasten maar al snel kwam de machine op gang. De eerste aanval werd meteen een kans die net gemist werd, maar even later was het Joep Thewissen die een strakke voorzet van de rechterkant maar in het doel hoefde te lopen. Vlak daarna kwam de 2-0 op naam van de Milan Didden die terug was van een paar weken blessure leed. Hij schoot knap binnen voor het doel en daarmee werd het 2-0. De 3-0 score van Diego Deckers was smullen geblazen. De voorbereiding was prachtig. De bal bleef maar rondgespeeld worden totdat Diego een niet te missen kans kreeg om te scoren. De 4-0 van Diego Deckers was een hele fraaie. Voor het doel werd geschoten op de keeper en uit de rebound nam hij de bal in een keer op zijn rechtervoet en mikte laag in de rechterhoek. Iedereen had de smaak van aanvallen te pakken en 1 keer ontsnapte Willem 1 aan de druk en in hun enige aanval dichtbij ons doel werd 4-1 gescoord.  In de tweede helft werd meteen weer door Daniel van Laar de 5-1 gescoord. Even later werd Daniel getackled zo’n 20 meter voor de goal en Camiel Klignet liet zien hoe je ballen hard in de kruising moest trappen: 6-1. Joep Mostard werd eindelijk beloond met een doelpunt voor zijn tomeloze inzet die hij laat zien in alle wedstrijden. Hij scoorde zijn eerste doelpunt dit seizoen en daarmee ook de 7-1. Toetje kwam van Milan Didden die weer fraai de bal in het verre hoekje mikte en daarmee de eindstand op 8-1 bracht. Het was het dagje van Milan Didden wel. Even geblesseerd geweest, en dan in je eerste wedstrijd foutloos verdedigen en dan nog 2 doelpunten maken! Dan word je unaniem speler van de week! Ps. Als u Milan Onnou in dit verslag mist, geen paniek, want hij had de E4 meegeholpen met hun 10-1 overwinning en nam 6 doelpunten voor zijn rekening.