• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 wint met 7-0 van Jekerdal E4
RKVVM/Sibbe E2 wint met 7-0 van Jekerdal E4

RKVVM/Sibbe E2 wint met 7-0 van Jekerdal E4

10 oktober 2015 – De smaak van de nederlaag tegen Zwart Wit werd weggepoetst met een klinkende 7-0 overwinning uit tegen Jekerdal E4 op de vroege zaterdagochtend in Maastricht. Dit team werd een paar weken geleden als verslagen met 5-0 in de beker, dus de jongens hadden en vol vertrouwen in dat weer gewonnen zou worden. Vanaf minuut 1 was het druk bij de goal van Jekerdal, en weer de goal die maar niet viel in het begin. Uiteindelijk werd de score geopend door Jekerdal zelf want een voorzet werd in eigen doel verwerkt. Dat was de bevrijding, want al snel scoorde Daniel van Laar 2-0 en weer een eigen doelpunt zorgde voor een 3-0 ruststand. Na rust werd het echt genieten. Fraai combinatie spel van iedereen in het team. Dylan Stassen had zijn vizier op scherp staan, want met een fraai laag schot, ineens geschoten werd het 4-0. Daniel van Laar schoot een paar minuten later met een afstandsschot de 5-0 binnen om vervolgens weer Dylan Stassen met weer een prachtgoal 6-0 te zien scoren. Camiel Klignet zorgde voor de eindstand. Hij mocht mee naar voren in de aanval en scoorde de 7e treffer. Een groot compliment aan het team. Jekerdal E4 kwam geen enkele keer aan de goal. Milan Verschuren, onze keeper, mocht de 2e helft voetballen en deed dit zeer verdienstelijk. Hij was ook zeer alert in de eerste helft op verre ballen van de tegenstander die in de buurt van zijn doel kwamen. Daarmee verdient hij het om komende week de aanvoerdersband te dragen.