• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 verliest met 2-4 van Zwart-Wit ’19 Eijs E1
RKVVM/Sibbe E2 verliest met 2-4 van Zwart-Wit ’19 Eijs E1

RKVVM/Sibbe E2 verliest met 2-4 van Zwart-Wit ’19 Eijs E1

3 oktober 2015 – Verloren. En dat was lang geleden. Zwart-Wit ’19 E1 uit Eijs kwam op de mat met een team dat een paar goede spelers had. We hadden vandaag als gastspelers Nicky Jansen en Kristof Frissen. Dit was nodig omdat vlak voor de wedstrijd Milan Didden geblesseerd uitviel en Joep Thewissen met de E1 speelde. Al snel werd duidelijk dat de voorhoede van Zwart Wit gevaarlijk was.  Na een paar minuten bleek dit ook zo te zijn, want een snelle aanval over rechts werd prachtig afgerond door de kleinzoon van RKVVM’er Ernest Gilissen. Alleen jammer dat zijn kleinzoon bij Zwart Wit speelt natuurlijk, want we stonden al vrij snel achter. Een paar minuten weer een kans voor Zwart Wit en weer diezelfde kleinzoon die in de rebound vanaf flinke afstand knap de bal in het doel schiet. 0-2 achter. En weer een paar minuten later gaat er op de rechterkant een andere speler van Zwart Wit er van door als een haas en zo was het in 8 minuten speeltijd 0-3! Zwart-Wit leek af te stevenen op een monsterscore, maar dat was niet zo. Vlak na de 0-3 kwam Camiel Klignet mee naar voren en kreeg de kans om door te lopen richting goal en haalde verwoestend uit in de rechter kruising. 1-3. RKVVM kreeg weer grip op de wedstrijd en het samenspel ging steeds beter, duels werden gewonnen en zo won ook de kleinste man op het veld, Diego Deckers, heel veel duels van de grootste jongen op het veld. Een goede passeeractie, gevolgd door een dribbel richting goal werd door Diego uitermate knap afgemaakt. Daar waar iedereen, inclusief de keeper van Zwart wit de voorzet verwachtte, schoot Diego beheerst de 2-3 binnen. Rust. Peptalk. De jongens vochten als leeuwen de 2e helft. Het lukte maar niet om de gelijkmaker te scoren en zoals zo vaak gebeurt het dan aan de overkant, want slechts een van de weinige uitbraken werd door Zwart Wit benut en zo werd het 2-4. Erg jammer dat we verloren hebben, want we hebben prima spel gespeeld. Diego Deckers was terecht speler van de wedstrijd.  Slim, sterk in de duels en een goal. Dat is toch prachtig! Volgende week is de aanvoerdersband voor onze benjamin.