• Home
  • /Nieuws
  • /Foto’s pupil vd week zondag 4 oktober: Julian Pin
Foto’s pupil vd week zondag 4 oktober: Julian Pin

Foto’s pupil vd week zondag 4 oktober: Julian Pin

Hallo ik ben Julian Pin, ik ben 7 jaar en voetbal sinds 2013 met veel plezier bij RKVVM. Momenteel speel ik in de F1. Ik vind voetballen leuk en we hebben ook een heel leuk team. Op dinsdagavond hebben wij training, ik kijk hier altijd naar uit want dan zie ik mijn vriendjes die ook op voetballen zitten. Zondag ben ik pupil v/d week, dit vind ik spannend want dan mag ik met de grote mannen het veld op.

Julian Pin 2a

Julian Pin 3a

Julian Pin 5a

En dit was Julian’s reactie na afloop:

Afgelopen zondag was ik pupil van de week bij RKVVM.Ik heb een geweldige dag gehad. Ik werd ontvangen in de bestuurskamer,daarna mocht ik samen met de grote mannen het veld op en heb ik mee mogen warm lopen ,de aftrap mogen nemen en een goal mogen maken. De wedstrijd heb ik in de dug-out kunnen zien en als aandenken heb ik een mooie bal met de handtekeningen van het eerste elftal erop gekregen. Het was een hele leuke dag.