• Home
  • /Nieuws
  • /E1 wint met 0-8 en daar is meteen ook alles mee gezegd….
E1 wint met 0-8 en daar is meteen ook alles mee gezegd….

E1 wint met 0-8 en daar is meteen ook alles mee gezegd….

Vanochtend om 09:15 begon onze wedstrijd al uit tegen de E1 van RKMVC/Partij. Het was te merken dat we niet uitgeslapen waren, want het spel was erg matig. Er werd niet voldoende vrijgelopen en de passes kwamen niet aan. Het was erg rommelig en er moest veel gecoacht worden van de kant. Wel was te zien dat we in principe veel beter waren en kregen toch ook kansen van Bas en Mike na een mooie pass van Luca. Uiteindelijk viel toch de goal van Mike uit een hoekschop 0-1. Daarna ging het iets beter en viel de 0-2 door Joris na een pass van Bas. Bas zelf maakte de 0-3 met een mooi afstandschot. Anders dan de stand doet vermoeden was het spel nog steeds rommelig. Toch scoorde we voor rust nog door een mooie kopbal van Mike. Ruststand 0-4

In de rust aangegeven dat het niet zo best ging ondanks de stand en een aantal tips gegeven hoe het beter kon. Jammer genoeg lukte het de 2e helft nog steeds niet echt. Maar hoe gek het ook klinkt we bleven wel scoren. Dit keer was het Mike na een actie van Joris op rechts 0-5 en na een schot van Joris op de paal belandde de bal voor de voeten van Mike die de 0-6 er in schoot. Nadat Milan met de bal het middenveld in dribbelde, zag hij Mike vrij staan en die schoot zijn 5e goal van de dag er in 0-7. Tot slot was het Joris die na een pass van Mike de eindstand 0-8 scoorde.

Een mooie uitslag, maar tegen een betere tegenstander hadden we met dit spel geen goed resultaat kunnen halen. Volgende wedstrijd laten we weer zien waar we goed in zijn!

Speler van de week was Given, die volgens ons als 1 van de weinige door zijn inzet en strijd een voldoende scoorde…