• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E1 walst over Scharn E2 heen: 7 -1
RKVVM/Sibbe E1 walst over Scharn E2 heen: 7 -1

RKVVM/Sibbe E1 walst over Scharn E2 heen: 7 -1

Vandaag onze eerste competitie thuiswedstrijd tegen Scharn E2. Al gauw was te zien dat wij de bovenliggende partij waren, zo makkelijk combineerden we over het hele veld. Het duurde even en we stonden 1-0 voor door een doelpunt van Joris, na een assist van Bas. We bleven druk houden op hun doel en dat leverde nog kansen op voor Milan en Joris. De 2-0 was een mooie aanval over links, waar Gijs goed doorkwam en de bal via Mike naar Joris passde en die schoot de bal in het lege doel. We bleven aanvallen, maar we liepen iedere keer het drukke centrum in en er vielen geen goals. Zelfs niet toen we een penalty kregen en deze naast werd geschoten. Doordat het zo makkelijk ging, werd er ook vaker uit onze positie gelopen en kon Scharn nog gevaarlijk worden. Maar Guy bracht redding en hield zijn doel schoon. Ruststand 2-0

De 2e helft begonnen we slap en gaven veel te makkelijk de bal weg. Scharn kreeg hoekschoppen en kansen, waarbij ze 1x scoorde 2-1. Dit was ons team onwaardig en dit moest beter! Na een hoekschop scoorde Luca de 3-1 en kort daarna schoot een verdediger de bal voor Bas zijn voeten weg in eigen doel 4-1. De buit was binnen en dit voelde blijkbaar als een bevrijding, want vanaf dat moment toonde we ons beste spel. Eerst maakte Bas na een voorzet van Joris de 5-1 en Mike uit een hoekschop van Given koppend de 6-1. De kers op de taart werd tot het laatst bewaard. Given kwam op via de rechterkant en Joris vroeg voor de goal om de bal. Met een perfecte voorzet over de keeper, kon Joris de bal bij de 2e paal inkoppen 7-1 en dit was tevens de eindstand.

Speler van de week is Mike, die na een week afwezigheid zijn team weer op de goede wijze heeft gesteund. Door steeds aanspeelbaar te zijn, goede passes te geven en een mooie goal!

Volgende week uit tegen Partij/RKMVC E1 weer veel succes!