• Home
  • /Nieuws
  • /E1 speelt een super wedstrijd, maar wel net verloren
E1 speelt een super wedstrijd, maar wel net verloren

E1 speelt een super wedstrijd, maar wel net verloren

De 2e wedstrijd was weer een zware tegen Jekerdal E1 uit. Door de afwezigheid van Mike kwam Joep T ons versterken. Voor de wedstrijd was al te zien dat dit sterke en behendige spelers waren. Zoals zo vaak waren de eerste minuten niet echt scherp, maar stonden we achterin wel ons mannetje. Het leverde een veldoverwicht op voor Jekerdal, maar niet echt uitgespeelde kansen. Vooral bij hun lange spits was Gijs hem steeds een stapje voor. In de 10e minuut kreeg deze zelfde spits de bal eens goed voor zich en pegelde hem onhoudbaar in de kruising 1-0. Daarna namen we meer het heft in handen en kregen een grote kans met Luca en Kwam Jekerdal er ook nog een keer gevaarlijk uit. We werden steeds gevaarlijker en door Milan werd het 1-1 die de bal bekeken in de verre hoek schoot. Ruststand 1-1.

De tweede helft golfde op en neer. Jekerdal stoomde over onze rechterkant op, maar Given bracht redding nadat hij het veld had overgestoken. Vervolgens redde Guy nog een paar schoten. Toen was het onze beurt, meerdere malen kwamen we gevaarlijk door. Eerst was er een mooie kans voor Joris en ook nog een voor Bas. Helaas werd het net geen goal. Na een uitbraak van Jekerdal, speelde hun slim hun rechtsbuiten vrij, die de bal netjes in de hoek schoot 2-1. We gaven niet op en Bas kreeg nog een kans, ondanks een blessure speelde hij toch gewoon zijn wedstrijd. Meerdere keren zei hij dat hij niks mankeerde, maar dat bleek toch zo te zijn. Wat een super mentaliteit, maar nu wel even voorzichtig doen! Gelukkig kwam de terechte gelijkmaker door Joris na een pass van Bas 2-2. Gezien de wedstrijd was dit ook terecht en kon het nog alle kanten op. Bij ons vloeiden de krachten een beetje weg en Jekerdal werd in de slotfase gevaarlijker. Uit een aanval viel helaas de 3-2 en werd de wedstrijd verloren. Ondanks de uitslag konden we met opgeheven hoofd konden het veld verlaten!!

Joep T bedankt voor het meedoen en prima gespeeld! Speler van de week werd Milan, die achterin zijn mannetje stond, nadat hij zijn duels won goede passes gaf en ook nog de 1-1 voor zijn rekening nam!

Volgende week Scharn thuis veel succes!!