• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 speelt gelijk en bekert ook door!
RKVVM/Sibbe E2 speelt gelijk en bekert ook door!

RKVVM/Sibbe E2 speelt gelijk en bekert ook door!

19 september 2015 –In de laatste wedstrijd van de bekerpoule was het een spannende ontknoping. Bij minimaal een gelijkspel zou RKVVM/Sibbe E2 zich plaatsen en bij verlies zou tegenstander Geertruidse boys E1 de poule winnaar worden. Er stond dus iets op het spel! Met hulp van Bram van der Heijden werd afgetrapt en de tegenstander gaf goed weerstand. Dit kwam omdat ze ook allemaal een kopje groter waren dan onze meeste spelers. In het begin waren er geen echte kansen voor beide teams en was het een gelijke strijd. Totdat Diego Deckers goed doorkomt op het middenveld en met een schitterende pass Dylan Stassen bereikt die in een keer vanaf 10 meter uithaalt en de bal meteen in de kruising ziet verdwijnen. 1-0 voor! Geertruidse Boys had een paar snelle jongens in het team die het uiterste vergden van onze verdedigers, maar zij hielden goed stand. Tot bijna het einde van de eerste helft. Een ongevaarlijke bal stuitert tussen de verdedigers in, Keeper Joep Thewissen kwam ver uit zijn goal en door niet meteen in te grijpen komt een voet van St. Geertruid tegen de bal in de lucht die pardoes in onze goal verdwijnt. 1-1. Na rust was het weer gelijk opgaand en spannend. Wij kregen meer kansen, maar het was toch opletten geblazen. Halverwege de 2e helft trapt onze nieuwe keeper Milan Verschuren verkeerd uit  en de bal komt in de voeten van St. Geertruid speelster die de bal meteen terug schiet en… .goal! 2-1 achter. Het zou toch niet gebeuren dat we gaan verliezen door twee fouten in de verdediging? Daniel van Laar was dit niet van plan. Meteen na de aftrap snelt hij naar de goal van de tegenstander en blijft maar vechten voor de bal. Zijn vechtlust wordt beloond want de meegekomen Dylan Stassen staat goed opgesteld en krijgt de bal van Daniel aangespeeld en Dylan bedenkt zich geen seconde en schiet de bal snoeihard beneden in de hoek naast de keeper! Zo was het weer snel 2-2. De resterende minuten waren spannend en de jongens waren moe. Maar het gelijkspel was meer dan verdiend en zo bekert RKVVM/Sibbe E2 verder. Speler van de week werd Daniel van Laar die heel hard gewerkt heeft en met zijn voorbereidende actie voor de 2-2 liet zien wat vechtlust is.