• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E2 wint met 4-1 van Rood Groen LVC E2
RKVVM/Sibbe E2 wint met 4-1 van Rood Groen LVC E2

RKVVM/Sibbe E2 wint met 4-1 van Rood Groen LVC E2

26 september 2015 – Na 3 wedstrijden in de bekerpoule werd vandaag de competitie ‘thuis’ in Sibbe afgetrapt tegen Rood Groen LVC E2. In het Sibbe tenue werd in de flauwe mist afgetrapt en zoals we al een beetje gewend zijn had RKVVM/Sibbe de regie in handen, maar dat was het dan ook. Echte kansen waren er de eerste 15 minuten niet en het was even wachten tot we allemaal wakker werden. We waren duidelijk het sterkere team, maar zoals gezegd, het werd maar niet in doelpunten uitgedrukt ondanks de vele pogingen om bij het doel van Rood Groen te komen. Vlak voor de rust viel dan toch de 1-0. Daniel van Laar werd op links bediend en een ver schot laag over de grond werd totaal verkeerd ingeschat door de keeper die dacht dat de bal naast ging en pardoes was het 1-0. Meteen na de aftrap werd er fel om de bal gestreden en dit had succes. Niet veel later pingelde Daniel van Laar weer door de verdediging heen en scoorde beheerst de 2-0. Rood Groen werd onder druk gezet. Niet veel later kwam er een vrije trap voor RKVVM/Sibbe zo’n 20 meter voor het doel van de tegenstander. Joep Thewissen wist daar wel raad mee, want met een bekeken en goed geplaatst boogschot hoog in het doel werd de 3-0 gemaakt. De jongens hadden de smaak te pakken. Rood Groen deed iets terug door 3-1 te scoren, maar dat was het dan ook. De jongens werden moe, en er kwamen meer en meer kansen om te scoren. Het was weer Dylan Stassen die goed vrijgespeeld werd door Milan Onnou die loeihard de 4-1 binnenschoot hoog in het doel. Dat was dan ook de verdiende eindstand van een sportieve wedstrijd en leuke tegenstander. Een naam hadden we nog niet genoemd en dat was Camiel Klignet. Dat is onze rots in de branding. Hij wimpelde elke poging tot aanvallen van Rood Groen af en de enkeling die doorkwam, kwam Camiel op zijn pad tegen en hij had altijd de bal en de goede oplossing. Camiel is dan ook speler van de week wat de trainers betreft en komende week aanvoerder thuis tegen Zwart-Wit E1 uit Eijs.