• Home
  • /Nieuws
  • /RKVVM/Sibbe E1 door naar de volgende bekerronde
RKVVM/Sibbe E1 door naar de volgende bekerronde

RKVVM/Sibbe E1 door naar de volgende bekerronde

Vandaag was voorlopig onze laatste wedstrijd in de beker tegen Eijsden E2. Na wat oponthoud onderweg kwamen we wat later aan bij Eijsden. We begonnen met de bal rondspelen en dat ging aardig, maar bij balverlies werd er niet echt druk gezet. Ook werden zo nu en dan de verkeerde keuzes gemaakt… Het werd daardoor wat rommelig allemaal. Bij vlagen hadden we toch mooie aanvallen en daardoor konden Given, Gijs en Luca voor rust de stand op 3-0 brengen.
In de rust geprobeerd de spelers in te laten zien, dat er schepje bovenop moest en dat ze met meer plezier moesten spelen. De inzet werd hierdoor wel wat beter en gelukkig vielen er daardoor ook meer goals. We moesten nog oppassen dat we geen tegengoal zouden krijgen, omdat veel speler niet meer op hun positie liepen. Door doelpunten van Mike 2x, Given 2x en Bas werd de eindstand van 0-9 bepaald! We zijn hiermee naar de volgende ronde, door 3 wedstrijden te winnen met een doelsaldo van 18 – 2! Gefeliciteerd.
Speler van de week is Gijs, die goed op zijn positie speelde, zijn duels won en vaak de goede oplossing vond!
Volgende week start de competitie tegen Walram E1 veel succes!